Wednesday, December 26, 2012

APE JADI PENGACARA ??? LAYAK KE AKU NIE ?

Hello Hello !
Amboii lama kan aku tak update blog dah bersawang dah blog aku ni. Hah tengok terlampau excited sangat update blog sampai salam pun terlupa nak bagi . haha ! .. Assalamualaikum semua..

Diam tak diam dah nak masuk tahun baru dah kita kan . Mesti banyak kenangan yang korang lalui tahun nie kan kan . haha . Bagi aku kenangan banyak sangat tahun nie sampai tak ley nak cakap banyak .

Ok terlampau banyak aku dok menaip nie sampai lupa nak cita apa kena mengena dengan tajuk entri aku kali nie ? aku jadi pengacara ka ? haha . mesti korang terkejut kan . Actually tak la , aku cuma nak cita pengalaman aku macam mana aku terpaksa menjadi pengacara. Eh bukan pengacara nona or propaganzaaa yeee tuan tua jauhh sekali tu aku nak jadi propa ... wakaka.. cuma pengacara keropok lekor ok. haaaa kau aderrr .. tak de kan . haha

Dah jadi pengacara jadi pengarah filem plak . jadi video editor pulak . wah2 kauu mak jemah melampau ye job kau sampai banyak sekali . haha .  Nie sebenarnya aku punya assigment aku masa sem 3 . sekarang aku dah masuk sem 4 .. seeee .. aku dah sem 4 tinggal lagi 2 sem ja .. lepasss tuhhh ..kawennnnnn ! doubleeee whattt ? omaiged2 ! hahaha ... best sangat masa belajar sem 3 nie . kena buat video klip sendiri ok siapp upload dalam youtubeee ok nie semua lecturer aku la . kalau tidak no carry mark . hahhh amek kawwww jemah .. nak ke kau?? tak pandai nak berlakon tiba2 wat video klip .. aku buat video "Aku Suka Dia" wahhh bajet ainan tasneem gitu .. suara ainan tasneem tapi video klip aku, siap pergi buat kat pantai lagi tauu . wakaka .. feeling gituu maqq ... doubleee wowwww gituu dehh ! haha . Tapi nie video klip untuk assigment individu .


hahhhh ! katekann tengok feeling-feeling najwa latifff pulakkk .. kau haderrr ! gilerrr kau masuk youtube kot sapa yang jumpa video aku tuh nasib la nak bagi link sori laa .. i malu maqqqq ! haha



kalau korang nak tahu nie la Pantai Penarik yang filem Taiko buat pengambaran .. tapi iye belah2 hujung sana sikit. haha



hahhhh tuh baru mukadimah .. fuhh mukadimah pun kira panjang noh . haha ..ok nie aku nak cerita yang jadi pengacara actually aku dengan group aku kena wat video pasal dokumentari mengenai makanan.. so dah aku nie belajar Terengganu katakan aku pun buat la apa lagi yang femesss dekat sini kalau bukan keropokkk lekorrr ! hahh ingat senang nak jadi penagacara keropok lekor ? huhh .. bukan senang . haha jom check up my pic .. wakaka ...layannnnsss..


masa nie aku paksa makcik tuh berlakon macam buat jual la .. hah punya la aku paksa last sekali nak jugak kau kannn mokcik .. timo kasi la ye ..





mesti korang heran rajinnya aku tukar baju kan . haha . tak la aku shooting video nie dua hari okeyhhh ..kesah plak kau kan kalau aku cita pun . haha




hahh giler kau masa nie orang dah la tengah ramai yang dekat perpustakaan terengganu tu tapi untuk mendapat video yang terbaik buat jugak laa . haha .



kalau korang nak tahu apa production aku jom check up . amboii kau mak jemahhhh .. check up saje kannn .. doubleee overr gituh dehh ..

video

ohh ini la hasil kerja montaj akuu .. haha biasa la budak baru belajar....



ok nie kawan aku untuk segmen aku chef tak checff .HAHA . sorry ye Naaa femes kan kauu ..
oh .. video dokumentari nie aku tak dak yang ada dekat dia nie sorang je tidak ley tunjuk kat korang kan macam mana aku mengacarakan haha..

ok laaaaa bye byeeeeeeeeeeeeeeeee... terima kasih membaca

1 comment:

  1. Wahh,gaya dah mcm Ainan Tasneem ja :P

    Ehh,ada post dekat Youtube ka video akak nih.?
    Nanak tengokkkkkkkkkk ^_^ hee :D

    ReplyDelete