Monday, October 25, 2010

sunyinyer ! !

selamat malam !! 
tu diaa . tgk ak post entry baru pukul bapa ?
2.30 a.m bersamaan tarikh 26/10/2010
haish ! act aku xleh nak tidor sebenarnya . .
ni kalau mama aku tau aku dok online sampai pukul 3.oo pagi
cam gini mampos kena marah nie . hik2
tapi xpa mama dah tido dah . HAHA
ermm .act ak nk luah kan rasa hati aku ni
entah la napa tiba2 aku jadi sunyi , sedih , nak nanges suma ada T_T
maybe sebab xdak orang nak teman kot ?
tapi xpala sunyi2 aku pon ada kawan2 aku yang gila2
buat aku happy bila bersama dengan mereka .
aku ada family yang selalu wat aku rasa dikasihi dan dimanjai. .
tapi 
aku nak ada seseorang yang istimewa . .
i mean "PAKWE"  kot .. grrr maybe 
hah tapi entah lah kalau ada pakwe pon
couple putus pon apa cerita ? xdak maknanya pon
yang ada sakit hati ! sakit hati ! .grrr
g pon spm aku pon nak dekat dah . .
so aku mesti berusaha buat yang terbaik exam nie . .
nie la exam, yang menentukan masa depan aku ! huh !
kalau boleh aku nak aku dengan kawan2 aku semua dapat keputusan 
yang cemerlang n hope dapat masuk universiti sama2 . . huhu
act orang kata zaman U paling best betul ke ?
apa yang best yerk ? dapat jumpa pakwe or awek cun ka ?
yang aku tau masuk U nak sambung belajar coz nak dapat kerja yang elok nanti .. haha
ermm . .apa2 pon biar p la janji t bila dapat result spm aku nak dapat result yang elok
n boleh masuk U pas tuh kuar dapat kerja yang elok an ?
hah yang tuh yang aku nak ! nanti aku boleh bela mama , abah n adik2 ku
sekarang pon  aku nanak apa semua mama aku bagi !
thank mama n abah . . coz apa along nak semua mama bagi
tapi along nie ja yang degil an ? xdengar cakap mama la
along minta maaf yea mama n abah ! ( mood : sebak )
ok lah nak tidur lau melalut lagi lama lagi sedih ! huwaaaaaaa . .
chow . nite  ^_^

5 comments:

  1. cik fieqa syg ...~
    hehe thanks ya jd folower. shoutbox kamu
    sy xdpt baca la.. xtahu kenapa.
    nice blog and nice song. lagu siapa tu erk?

    ReplyDelete
  2. cik jelita : tuh lagu disaat aku mencintaimu :D

    ReplyDelete
  3. cik zoey : hehe . mlas ag la nk tumpu spm dulu g pon hati dah twar dh nk kpel just lonely je >_<

    ReplyDelete
  4. adekk cyg, all the best dlm exam!! mmg stuju pn! adek pakwe btpa kapel puto kapel putos! carik yang btol2 syg kita ok, so nak pilih pakwe, hati hati! jln pilih buaya. haha

    ReplyDelete