Wednesday, December 15, 2010

opsss ! jangan bilang tidak ?


hah korang nampak video kat atas nie ?
mesti korang tertanya2 kan ? apa la kena video nie dengan aku ?
muahahaha
ok2 begini cerita diaaaa ! jeng2. . 
eh jap2 kita minum milo sat na ! satg tercekik . besa la tengah dok makan roti nie
haha . .
ok kita continue !
cerita dia berbunyi ceni ! haha
ok pada suatu hari masa saya di sekolah ! hamboih formal nya ayat2 . haha
ok aku bawu habis rehat kot !
lepas rehat aku ada kelas GB ( grafik berkomputer)

ok masuk bilik GB nie korang tahu2 saja la an
dah nama pon grafik mesti la ada komputer an . huhu

ok cikgu aku suruh kami buat keja modul kami yang mana x siap!
aku pon buat la keja modul aku yang xsiap !
tapi aku nie jenis jahat kot ! pengawas lagi tuh . muahaha !
sambil wat keja aku o9 r !
cikgu dah pesan jangan o9 selagi keja xsiap !
tapi nak wat cm na dh nsib cikgu aku dapat ank murid cam aku . haha
aku pon dh boring wat keja aku o9 la "YOU TUBE" ngeh2~
dah buka you tube aku xtau nak buka apa plak !
last skali aku buka la jeng2 lagu "jangan bilang tidak"
hehe ! dh buka tuh xpa la kan . .
tapi yang nak dijadikan cita nak dengar lagu mesti kena guna "headfon"
ok . haha ! dah letak headfon atas kepala aku nie !

aku pon dengar la lagu tu . . haha 
tapi mulut aku nie jenis xreti duduk diam . .

besa la direct mau nyanyi ja . dalam kelas direct nyanyi ja . haha
dok bajet sora sedap ja . .
dah nyanyi tuh xpala kan ! tapi aku nie p buka headfon punya volume punya la kuat !
disebabkan aku buka volume kuat aku pon xtau yang aku nyanyi sora aku pon kuat ! haha

abes satu kelas gelak kat aku skali2 ngan cikgu aku !
smpai kna cop pekak la .
hehe ! waaa . masa tuh malu xkira meh ! p nak wat cm na lantak laaa . . haha

tuh la akibat nya an lau xmau dengar cakap cikgu . huhu
ampun deh cikgu :p
hehe tata ! 

p/s : sori penggunaan aku bg orang yang lebih tua .

2 comments:

  1. alia sygg : haha xtow la dh minat ! t kita p karok sama2 na . hehe :P

    ReplyDelete